Δελτια Tυπου, Επικαιροτητα

Να τους διώξουμε γιατί είναι επικίνδυνοι και για τη δημόσια Υγεία

Η δημόσια υγεία δεν διαλύεται απλώς. Έχει καταδικαστεί σε καθημερινή αποσάθρωση, δοκιμάζοντας τις αντοχές γιατρών, προσωπικού και ασθενών.

Η δημόσια υγεία δεν διαλύεται απλώς. Έχει καταδικαστεί σε καθημερινή αποσάθρωση, δοκιμάζοντας τις αντοχές γιατρών, προσωπικού και ασθενών.

Περιοδεία στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»
Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», χώρο εργασίας του για 27 χρόνια, περιόδευσε σήμερα ο βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κώστα Γαβριηλίδη και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Υγειονομικών.
Το θερμό κλίμα που συνάντησε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Βασίλη Χατζηλάμπρου «πάγωνε», όμως, μπροστά στα άδεια δωμάτια του προσωπικού και στην ερήμωση στην οποία έχει καταδικαστεί το δημόσιο σύστημα Υγείας από τα μνημόνια και τις περικοπές.
Όπως δήλωσε ο Βασίλη Χατζηλάμπρου:


«Κλινικές που αδειάζουν από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, στα όρια η χειρουργική, η παθολογική, η ορθοπεδική. Ένα νοσοκομείο που δεν μπορεί να βγάλει πρόγραμμα εφημεριών για ολόκληρο το μήνα. Ένα νοσοκομείο σε κατάρρευση.
Η υγεία των πολιτών δεν συμβαδίζει με την πολιτική που βάζει ως προτεραιότητα τους δανειστές και τους τοκογλύφους. Η δημόσια υγεία δεν διαλύεται απλώς. Έχει καταδικαστεί σε καθημερινή αποσάθρωση, δοκιμάζοντας τις αντοχές γιατρών, προσωπικού και ασθενών. Αυτά είναι τα κατορθώματα του κ. Γεωργιάδη και των μνημονιακών φίλων του.
Πρέπει να τους διώξουμε γιατί είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια Υγεία, για το δημόσιο συμφέρον, για κάθε τι κοινωνικό. Μια μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία σε όλα τα επίπεδα. Είναι η μόνη ελπίδα για να σταματήσει η κατηφόρα και η καταστροφή».

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

συνδεσμοι

Follow Βασίλης Χατζηλάμπρου on WordPress.com
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: