Δελτια Tυπου, Επικαιροτητα

Στην περιοδεία σε Καράτουλα και Γούμερο Ηλείας ο Β. Χατζηλάμπρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γέννημα της ανάγκης και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε ως ακριβό φυλαχτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Β. Χατζηλάμπρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γέννημα της ανάγκης και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε ως ακριβό φυλαχτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Β. Χατζηλάμπρου

Για την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ 

Στο Καράτουλα και Γούμερο Ηλείας περιόδευσε χθες κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη βουλευτή Ηλείας Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, τον βουλευτή Αργολίδας και μέλος της ΕΚΚΕ Αγροτικής Πολιτικής Δημήτρη Κοδέλα και τον βουλευτή Αχαϊας και περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Χατζηλάμπρου.
Κατά την περιοδεία πραγματοποιήθηκαν ανοιχτές συγκεντρώσεις και στα δύο χωριά, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με συγκεκριμένη έμφαση στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ενώ ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής.
«Η σημερινή περιοδεία δεν γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους» σημείωσε η Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη στην τοποθέτησή της, για να συμπληρώσει: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, όπως όλο αυτό το διάστημα, για να συζητήσουμε μαζί σας επί της ουσίας, να διαμορφώσουμε από κοινού το πρόγραμμα των διεκδικήσεων και του αγώνα μας με βάση την κοστολογημένη και συγκεκριμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κοδέλας μίλησε αναλυτικά για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, τη διαφορετική αντίληψη που το διέπει συγκριτικά με την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και τις προϋποθέσεις προκειμένου αυτό να πάρει σάρκα και οστά, την ενεργητική, δηλαδή, συμμετοχή των ίδιων των αγροτών σε αυτή την προσπάθεια.
Τέλος, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου εστίασε την τοποθέτησή του στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και στα καθήκοντα που απορρέουν από αυτές σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γέννημα της ανάγκης και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε ως ακριβό φυλαχτό. Αν, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γέννημα της ανάγκης του λαού μας, σημαίνει ότι πρέπει να παρέμβει σε αυτό το εγχείρημα. Να μην είναι απλώς παρακολουθητής, αλλά δίπλα και μέσα στο εγχείρημα της πολιτικής αλλαγής».
Να σημειωθεί ότι η περιοδεία εντάσσεται στο γενικό σχεδιασμό που έχει προγραμματιστεί από το ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του προγράμματός του και την απευθείας συζήτησή του με τους κατοίκους σε κάθε νομό και κάθε περιοχή.

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

συνδεσμοι

Follow Βασίλης Χατζηλάμπρου on WordPress.com
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: