Δελτια Tυπου, Επικαιροτητα

Το εργοστάσιο της ΕΒΟ επισκέφθηκε σήμερα ο Β. Χατζηλάμπρου μαζί με το κυβερνητικό κλιμάκιο από το ΥΠΕΘΑ

Το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) στο Αίγιο επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Αχαΐας Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος συμμετείχε μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της παραγωγικής μονάδας για τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχο, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Τόσκα, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΘΑ.

Η επίσκεψη δεν είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, γεγονός που υπογράμμισε και το κυβερνητικό κλιμάκιο. Αντίθετα, «σηματοδοτεί τη σημασία που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διάσωση του τομέα της αμυντικής βιομηχανίας ως μοχλού της παραγωγικής ανασυγκρότησης» όπως σημείωσε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος είναι μέλος του Τομέα Εξωτερικών και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της αρμόδιας επιτροπής κατά την τελευταία κοινοβουλευτική περίοδο.

«Η ανάγκη να προχωρήσουμε άμεσα σε προσλήψεις στα παραγωγικά τμήματα των ΕΑΣ προκειμένου να “βγαίνουν” οι παραγγελίες, να προχωρήσουμε στη σύσταση ενιαίου φορέα αμυντικής βιομηχανίας, αιτήματα που μέχρι χθες παλέψαμε και διεκδικούσαμε, ήρθε η ώρα να δρομολογηθούν από τη νέα κυβέρνηση, δίνοντας ανάσα ζωής σε έναν κρίσιμο παραγωγικό τομέα της χώρας μας αλλά και του νομού μας» είπε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

συνδεσμοι

Follow Βασίλης Χατζηλάμπρου on WordPress.com
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: