Δελτια Tυπου, Επικαιροτητα

Την 6η Υγειονομική Περιφέρεια επισκέφθηκε σήμερα ο Β. Χατζηλάμπρου

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ευθύνης της 6ης ΥΠΕ, η οποία είναι γνωστό πως είναι κρίσιμη

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ευθύνης της 6ης ΥΠΕ, η οποία είναι γνωστό πως είναι κρίσιμη

Την 6η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Αχαϊας και συντονιστής των Επιτροπών Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου Βασίλης Χατζηλάμπρου.
Ο Β. Χατζηλάμπρου συναντήθηκε με το νέο διοικητή Γ. Γιαννόπουλο και τους υποδιοικητές Δ. Κωστακιώτη και Μ. Ζαμπάρα, καθώς και τους κ.κ. Στακιά και Αντωνακόπουλο, από την απερχόμενη διοίκηση, οι οποίοι παρευρίσκονταν στην υπηρεσία για τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων προς τη νέα διοίκηση.
Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ευθύνης της 6ης ΥΠΕ, η οποία είναι γνωστό πως είναι κρίσιμη.


Κατά τη συζήτηση αναφέρθηκαν τα μείζονα ζητήματα που υπάρχουν στο χώρο της Υγείας στην περιοχή, τα διοικητικά αλλά και ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν, με πρώτο τα τεράστια κενά για τη λειτουργία και εφημερία των νοσοκομείων. Επίσης, έγινε συζήτηση για την πλατφόρμα των προμηθειών, την περιουσία των νοσοκομείων, την εποπτεία της οποίας έχει η ΥΠΕ, το τεχνικό έργο που αντιστοιχεί στην Υγειονομική Περιφέρεια κ.ά.
Από την πλευρά της, η νέα διοίκηση σημείωσε ότι ολοκληρώνεται ομαλά το στάδιο της ενημέρωσης, ενώ εντός των ημερών αναμένεται και το ΦΕΚ προκειμένου να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά της, έχοντας ήδη ένα πλάνο πρώτων κινήσεων.

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

συνδεσμοι

Follow Βασίλης Χατζηλάμπρου on WordPress.com
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: