Δελτια Tυπου, Επικαιροτητα

Για το σημερινό σχόλιο στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Αναφορικά με το σχόλιο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στο σημερινό φύλο της 2ας Απριλίου 2015, υπό τον τίτλο «Αλλά ποιων;», θα μας επιτρέψετε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Η θέση του βουλευτή Αχαΐας Βασίλη Χατζηλάμπρου (αλλά και αυτοδιοικητικών παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ) αναφορικά με τη νότια χάραξη της Ολυμπίας Οδού, στο τμήμα μετά την Πάτρα, είναι σαφής, καθαρή και συγκεκριμένη. Είναι, κοινώς, γνωστή.
Άρα, το σχόλιό σας για το «αλλά ποιων;» τη θέση κομίζει ο βουλευτής είναι άστοχο. Ειδικά, όταν τίθεται με όρους υπονοούμενου. Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου κομίζει τη δίκαιη θέση που επί χρόνια έχουν λάβει συλλογικά φορείς της περιοχής για το θέμα. Ενδεικτικά, να σας υπενθυμίσουμε την απόφαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας (26/2/2006), την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (12/3/2012), τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων Δύμης και Πατρέων (με τελευταία την επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 465/2014 απόφασης), αλλά και τις αποφάσεις των κινημάτων πολιτών της περιοχής. Και για αυτές τις αποφάσεις, ως οφείλει και από την ιδιότητά του, αγωνίζεται.

Γραφείο Β. Χατζηλάμπρου

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

συνδεσμοι

Follow Βασίλης Χατζηλάμπρου on WordPress.com
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: